Boka Start-Up Programmet - Sida 1/2


Start-Up Programmet

2017 (2tim 30min/tillfälle)

Tillsammans med andra blivande företagare och nystartade företagare kommer du att få inspiration och verktyg som hjälper dig att utveckla din affärsidé och ditt företagande. Ni kommer att träffas samma dag och tid under tre veckor. Varje grupp består av 10 personer.

Programmet består av tre workshops, två enskilda valfria rådgivningar samt ett avslutande mingel där vi samlar alla höstens deltagare för gemensamt affärsnätverkande. Vid varje tillfälle avsätts tid för mingel och erfarenhetsutbyte. Under hösten kommer vi att köra fem olika grupper med olika startdatum, och tider då träffarna är, allt för att alla som vill ska kunna hitta en tid som passar dem.

Vem kan anmäla sig?

Alla som har en affärsidé men ännu inte startat, du som är nystartad företagare och du företagare som är igång men behöver en kick-start.

Obs! Obligatorisk närvaro vid samtliga tillfällen. Programmet är samma veckodag och tid de kommande tre veckorna fr.o.m start. Varje tillfälle är 2tim och 30min.

Datumen nedan är de olika startdatum för programmet som finns uppe just nu, när du bokar in dig på ett startdatum kommer du automatiskt bli inbokad på de nästföljande datum som ingår i programmet. Du kan hitta datum och tid för just det program som du bokat in dig på under "Mina bokningar".

Våra bokningsregler gäller. Det är kostnadsfritt att delta, men uteblir du från bokad aktivitet debiteras du 300kr inklusive moms.

 TidPlatsLediga platser
      
2073341064 2018-05-16 13:15Stockholm11 lediga

© 2018 - Start-Up Stockholm